Minos Leuven organiseert eerste Online Lezing

enlargement.jpg

Minos Leuven presenteert u, live vanuit uw kot: EU Enlargement! Een online lezing door een medewerker van de Europese Commissie met een uitgebreide mogelijkheid tot vragen. Aarzel dus niet je in te schrijven met de link hieronder.

De Europese Unie breidde de afgelopen decennia in een sneltempo uit. De val van de Berlijnse uur en het Ijzeren Gordijn zorgde voor een bijna verdubbeling van het aantal lidstaten. Nu is de Balkan in het vizier. Maar hoe wordt een land nu eigenlijk lidstaat? Wat is het proces dat erachter zit, wat zijn de voorwaarden, welke politieke beslissingen gaan eraan vooraf? Welke discussies bestaan er momenteel? Welke landen willen momenteel lid worden? Breidt de Europese Unie te snel uit?

Jiri Hladik, medewerker van de Europese Commissie, komt ons hier meer over vertellen tijdens een online sessie op 23 april om 20:30. Kom luisteren naar dit interessant onderwerp, door een expert uiteengezet. Heb je vragen die je altijd al wou stellen? Nu is de kans om ze beantwoord te zien!

Tot dan!
Inschrijving verplicht: https://forms.gle/QLSyvP3u7v1MzbZTA

(Deze post werd origineel op 14 april 2020 gepost)

Minos Leuven